2013

Sant Bernat - Olesa de Montserrat

Pavelló Poliesportiu a Sant Bernat
2009

Coma Cros - Salt

Centre d'Arts Escènciques a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt
2009

Son Servera

Concurs d’idees a nivell d’avantprojecte per a la construcció d’un edifici d’habitatges de protecció pública
2009

IES LLoret de Mar

Nova construcció Institut Escola
2007

Vilamarin - Ourense

Cases unifamiliars de promoció pública
2006

Amzei - Bucuresti

Remodelació plaça
2004

Sibiu - Bucuresti

Remodelació Plaça Major
LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos

Coma Cros - Salt


L'adaptació de l'equipament de la Coma Cros de Salt proposada en aquest projecte tracta que totes les activitats del centre es disposin al voltant de la sala d'arts escèniques, això es porta a terme amb una doble pell perimetral. Aquesta pell dóna sentit a la polivalència de la sala, la cara exterior és compacta i permet aïllar-se de la resta i la cara interior, més lleugera, composta per passeres i panells és la que permet la versatilitat, ja que dóna la possibilitat de corregir l'acústica segons necessitats i obra un ventall de recursos escènics quant a il·luminació, so i mobilitat. La disposició transversal de la sala ens permet donar sortida directa a l'exterior, ideal per poder accedir per una gran obertura a la sala o, inclòs, la possibilitat puntual de crear algun espectacle a l'aire lliure i augmentar l'aforament de públic. Aquesta situació permet col·locar els magatzems d'ús a un costat i els camerinos a l'altre, deixant l'accés de públic des del vestíbul per sota els camerinos, la circulació es tanca pel costat que dóna al passatge interior, que es deixa com a pas intern i control de sala en la primera planta, i en planta baixa com accés d'evacuació de públic. Els camerinos es col·loquen en una situació central, entre les sales d'assaig, per una millor eficàcia, a la planta altell i primera. Deixant la planta baixa lliure per poder accedir a la sala gran des del vestíbul. La connexió de tots els espais dibuixa una espina de peix que ens portaal nucli d'accessos existent, que comunica amb l'edificació rehabilitada.


Les premisses a l'hora de dissenyar aquest projecte han estat: la integració del funcionament del complex Coma Cros optimitzant esforços, compatibilitzar els diferents espais perquè puguin funcionar sense limitacions tècniques, agilitat i funcionalitat, previsió de futures ampliacions i adequacions tècniques i, per últim, economia de recursos estudiant un funcionament del centre amb el mínim de personal per la màxima eficàcia en temps i treball.