2013

Sant Bernat - Olesa de Montserrat

Pavelló Poliesportiu a Sant Bernat
2009

Coma Cros - Salt

Centre d'Arts Escènciques a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt
2009

Son Servera

Concurs d’idees a nivell d’avantprojecte per a la construcció d’un edifici d’habitatges de protecció pública
2009

IES LLoret de Mar

Nova construcció Institut Escola
2007

Vilamarin - Ourense

Cases unifamiliars de promoció pública
2006

Amzei - Bucuresti

Remodelació plaça
2004

Sibiu - Bucuresti

Remodelació Plaça Major
LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos LFS - La Factoria Sinòptica, SL | DNB - Concursos

Sant Bernat - Olesa de Montserrat


Per l'elaboració del projecte d'aquest Pavelló Poliesportiu d'obra nova a Sant Bernat, Olesa de Montserrat, s'han tingut en compte les prescripcions tècniques elaborades pel Consell Català de l'Esport i les demandes de l'ajuntament en quant a necessitats de funcionament dels diferents components del Poliesportiu. 


Així doncs, el porxo d'accés es situa conectant amb el centre educatiu per fer més fàcil el trànsit, tot i que hi ha la possibilitat d'entrar per la façana est a nivell de pista. Les comunicacions interiors corresponen a les dinàmiques de funcionament d'un espai com aquest. 


La primera fase d'execució correspón a l'entrada en funcionament de l'equip com a gimnàs del centre educatiu. El pavelló es defineix per uns pòrtics metàl·lics interior que li donen la forma en pendent, resaltant la fisionomia especial. L'edifici de serveis s'integra com un gran sòcol, amb coberta plana, que va envoltant la pista coberta que sobresurt en tot moment. 


Es preveu la possibilitat d'una futura ampliació en una segona fase per complir els requisits mínims com a pavelló tipus PAV-2, per això es reserva un espai dissenyat per realitzar-hi l'ampliació de forma senzilla. També es contempla la possibilitat d'una tercera ampliació a la franja est.